Zeci de angajați ai SJU Târgu Jiu s-au imunizat în prima zi când a fost redeschis centrul de vaccinare

autor: Iulia Blondea // 12 10 2021 // 449 Vizualizari

Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost redeschis, iar, în prima zi, zeci de salariați ai unității medicale s-au imunizat împotriva noului coronavirus. Este vorba despre 11 medici, 19 asistenți medicali și trei infirmiere.

”42 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat luni, 11 octombrie 2021, în ziua când a fost redeschis centrul de vaccinare din cadrul unității medicale. Menționăm că la acest centru se pot vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu. Potrivit coordonatorilor centrului, în prima zi s-au prezentat la vaccinarea cu cea de-a treia doză 11 medici, 19 asistenți medicali, trei infirmiere. De asemenea, au fost imunizate și alte categorii de personal (TESA, fochiști etc). Tot luni, la centru s-a prezentat și o asistentă medicală care s-a vaccinat cu prima doză.

Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00 și a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului.

Medicii coordonatori ai centrului sunt Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

Vaccinul este sigur, eficient și cea mai scurtă cale spre întoarcerea la normalitate!”, a transmis SJU Târgu Jiu.