Vrea spital la Targu-Jiu

autor: Gabriel Alin Spineanu // 14 07 2020 // 86 Vizualizari

Iulian Popescu declară că are planuri mărețe pentru județul Gorj! Candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean a declarat că vrea să construiască un nou spital la Târgu Jiu. Acesta a discutat cu primarul Marcel Romanescu în acest sens, și spune că a fost identificat terenul pe care noua unitate spitalicească ar putea fi construită. Totodată, omul de afaceri își dorește să transforme Gorjul într-un județ turistic, motivând că, în aceste momente, gorjenii nu sunt mândri că sunt… gorjeni, ba chiar sunt rușinați de asta în anumite situații.

Invitat la emisiunea ”Ediție Specială” de la Tv Sud, Iulian Popescu a vorbit despre proiectul lui pentru Consiliul Județean și anume despre construirea unui spital nou, de la zero, în Târgu Jiu. Afaceristul a identificat și terenul pe care acesta ar putea fi construit, și anume, în zona Narciselor, pe un teren deținut de Primăria Târgu Jiu.
Marcel Romanescu a confirmat că a avut discuții cu Popescu în legătură cu terenul pe care ar putea fi construit noul spital.
Iulian Popescu a mai spus că, pe lângă aceste proiecte vrea să transforme Gorjul într-un județ turistic și că în aceste momente, turiștii care tranzitează județul nu vin de fapt pentru a vizita obiectivele turistice, ci doar sunt în trecere. Mai mult decât atât, Iulian Popescu a mai declarat că gorjenii nu sunt extrem de mândri că locuiesc în județul Gorj și că ar merita un altfel de județ.