Violența în familie, tot mai frecventă

autor: Iulia Blondea // 23 03 2020 // 89 Vizualizari

“La data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Fărcășești au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că tatăl acesteia, de 63 de ani  din comuna Fărcășești, a fost agresat fizic de către soțul său.

Din cercetările efectuate de poliţişti  a reieşit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din comuna Fărcăşeşti,  în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra socrului său din aceeaşi localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Totodată, poliţiştii au  emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat , prin care i s-a dispus să păstreze o distanță de 100 metri față de reclamantă și persoana agresată, precum și față de locuință.

La data de 20 martie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Turcinești au fost sesizați de către o femeie, de 84  de ani, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că a avut un conflict cu nora sa.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, o femeie,  de 35 de ani , din municipiul Târgu Jiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soacrei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresoare.

La  data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, faţă de un bărbat, de 54 de ani,  din comuna Slivileşti.

Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, bărbatul, aflându-se la locuinţa părintească din comuna Slivileşti, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fratelui său, de 53 de ani din oraşul Târgu Cărbuneşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresor.”, a transmis IPJ Gorj.