VIDEO: Romanescu, gest scandalos

autor: tv sud // 14 09 2020 // 1.730 Vizualizari

Gest scandalos făcut de primarul în functie,  Marcel Romaenscu. Edilul s-a folosit de însemnele statului pentru  a participa la o cununie a prietenilor săi milionari din satul natal Rugi. Primarul nu a putut fi contactat și astfel nu știm cu certitudine dacă Romanescu a participat la o scenetă sau chiar a oficiat cununia respectivă cum reiese din imagini, lucru care ar fi în afara legii.

Imagini cu primarul Marcel Romanescu în care oficiază o cununie civilă au apărut în mediul online. Lege însă nu îi permite să oficieze cununii în afara razei  de competență a unității administrativ teritoriale pe care o conduce.

Primarul Marcel Romanescu nu a răspuns la telefon și nici nu a fost de găsit la birou. Astfel, nu se știe cu certitudine dacă edilul a oficiat căsătoria încălcând astfel legea sau a participat la o filmare, gest scandalos având în vedere că folosește însemne statului și calitatea de primar în Târgu Jiu.

Marcel Romanescu poate contacta redacția TV SUD să ofere în orice moment  un punct de vedere în legătură cu acest subiect.