VIDEO | Monstrul violator de MINORE a fost, într-un final, arestat preventiv… Detalii!

autor: tv sud // 31 08 2021 // 1.445 Vizualizari

Deși părinții minorelor și presa se așteptau ca pedofilul Maronidis Laurențiu să fie adus de dimineață la parchet pentru audieri, procurorii au decis să-l audieze la poliție și apoi l-au dus la instanță.

Cu puțin timp în urmă, instanța s-a pronunțat și a dispus arestarea pentru 30 de zile a afaceristului violator în vârstă de 47 de ani.

În fața Tribunalului, părinții minorelor abuzate de Maronidis nu și-au mai putut controla emoțiile iar una din mamele fetelor a izbucnit în plâns pe trotuarul din fața instanței.

Opinia publică este oripilată de infracțiunile contra minorelor săvârșite de acest “animal cu chip de om” și un număr semnificativ de cetățeni au așteptat în fața tribunalului ca polițiștii să-l aducă în fața instanței.

Reamintim că există înregistrări video care demonstrează fără echivoc cum Maronidis întreținea, în mod batjocoritor, relații sexuale cu minorele la piscina ce o deține.

Potrivit unor surse, acesta profita sexual de fetele cărora anterior le dădea pastile de tip Xanax împreună cu alcool.

Părinții fetelor susțin că bărbatul premedita aceste fapte și ar fi înregistrat actele sexuale cu minore pentru a le vinde pe internet și că ar exista mai multe astfel de înregistrări.

Pe surse, “gurile rele” susțin că nici nevasta pedofilului nu este străină de activitatea infracțională a bărbatului, aceasta având cunoștință de existența înregistrărilor soțului ei întreținând relații sexuale cu minore pe care anterior le îmbăta și droga.

Revenim cu detalii!