Video: Flăcările le-au mistuit casa

autor: tv sud // 17 03 2019 // 132 Vizualizari

Inconștiența unor locuitori din Novaci, județul Gorj, a dus pa un adevărat dezastru pentru o familie din acceași localitate. Focul pus pentru arderea resturilor vegetale de pe câmp și lăsat nesupravegheat s-a extins și a cuprins o casă din apropiere.
“In aceasta seara am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in orasul Novaci, satul Valea Gilortului.
La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul ISU Gorj si o autospeciala de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta constituit la nivelul comunei Baia de Fier.
Primii sosiți la fata locului au fost echipajele din cadrul Garzii de Interventie Novaci care au constatat ca incendiul se manivesta violent si generalizat la doua anexe in care erau depozitate materiale lemnoase si intr-o stare incipienta la o casa.
Pompierii au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului limitand efectele acestuia si posibilitatea de propagare la constructiile invecinate.
Interventia a fost una foarte dificila si contra timp.
Din fericire, nu au fost victime!
Cauza probabila este in curs de stabilire”, a transmis IPJ Gorj.