Vezi aici ce le transmit polițiștii elevilor care au început școala!

autor: Iulia Blondea // 09 09 2019 // 129 Vizualizari

“Având în vedere începerea noului an şcolar 2019 -2020, polițiștii gorjeni au transmis următorul mesaj către elevi, profesori și părinți :

Dragi elevi, stimați părinți și profesori,

 A devenit deja o tradiție ca noi, polițiștii, să vă fim alături în această zi specială.

Trăim împreună cu voi emoția unui nou început și, anul acesta, mai mult ca în alți ani, venim în fața dumneavoastră pentru a vă asigura că, adevărații profesioniști ai Poliției Române vă sunt alături și au ca prioritate siguranța dumneavoastră.

Cei mai mulți dintre noi suntem părinți și știm că un copil, indiferent de vârstă, are nevoie de atenție, de îndrumare și de protecție.

Credem că o colaborare permanentă între polițiști, cadre didactice și părinți va asigura premisele unui parteneriat eficient care să conducă la prevenirea incidentelor ce ar putea perturba liniștea comunității în care trăim.

Ne dorim ca împreună, prin dezvoltarea unui simț al comunității în jurul școlii, să oferim copiilor noștri un an școlar încununat de performanțe, în siguranță.

Acest lucru va presupune ordine în sistem, coordonare între autoritățile centrale și locale, planuri concrete și foarte multă responsabilitate. Nu este ușor, dar este o misiune pe care ne-o asumăm și în care credem.

Este datoria noastră să vă fim alături, să vă acordăm sprijin și să contribuim la asigurarea unui climat optim de care fiecare copil are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă.

Campania  #10pentrusiguranţă derulată în aceste zile de Poliţia Română în  colaborare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, are ca scop creşterea gradului de siguranţă a elevilor în unităţile şcolare şi zona adiacentă acestora, recomandările şi mesajele transmise  elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice urmărind atingerea scopului menţionat mai sus.

Succes în noul an scolar!”, a transmis IPJ Gorj.