Verdict la Craiova pentru Condescu

autor: tv sud // 29 05 2014 // 1.360 Vizualizari

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au anunţat astăzi când vor da verdictul pentru foştii şefi de la Pandurii! Hotărârea Tribunalului Olt a fost atacată pe trei fronturi, fiind contestată atât de Viorel Temelescu şi Marin Condescu, cât şi de procurorii care cer arestarea preventivă în acest caz. Decizia defintivă va fi anunţată pe 2 iunie.

Instanţa din Bănie a stabilit termenul la care va analiza contestaţia formulată împotriva deciziei de la Tribunalul Olt, care i-a pus sub control judiciar pe Marin Condescu şi Viorel Temelescu.

Contestatarii sunt de această dată Marin Condescu, Viorel Temelescu şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii cer arestarea preventivă a celor doi inculpaţi. Şi în timpul cercetărilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înaintată această solicitare, însă Curtea de Apel Craiova a respins-o ca neîntemeiată. Fostul preşedinte al Clubului Pandurii Târgu-Jiu este acuzat de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, precum şi delapidare şi spălare de bani. Viorel Temelescu a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de complicitate la înşelăciune şi uz de fals, suspiciunea fiind că ar fi fost implicat în contractul de cesiune de creanţă între club şi firma Edenred Bucureşti.