Verdict în Bănie în cazul fetiţei violate

autor: // 28 06 2013 // 2.407 Vizualizari

Bărbatul din comuna Bolboşi, acuzat că a obligat o fetiţă de numai şapte ani să-i facă sex oral, a cerut la Curtea de Apel Craiova să fie pus în libertate. Magistraţii din Bănie l-au anunţat însă  astăzi că va trebui să stea tot în arest preventiv, iar de această dată hotărârea este definitivă.

Tânărul de 24 de ani a ajuns în arest pe 19 iunie pentru comiterea infracţiunilor de viol şi corupţie sexuală. Imediat, judecătorii de la Tribunalul Gorj au decis ca bărbatul din Bolboşi să stea 29 de zile după gratii, însă acesta a formulat recursul care a fost analizat aseară la Curtea de Apel Craiova.

Sursa Curtea de Apel Craiova: „Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurentul inculpat la 150 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au anunţat magistraţii din Bănie.

Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în perioada martie-iunie. Concubina suspectului a anunţat la Poliţie că fetiţa sa de şapte ani a fost violată săptămâni la rând. Femeia pleca să munceasca zilier prin sat, iar copila rămâne cu concubinul acesteia.

 

Reporter: Loredana ficiu