Validări la SMER

autor: tv sud // 29 08 2014 // 1.966 Vizualizari

Posturile ocupate în urma votului de săptămâna trecută din cadrul Sindicatului Mine-Energie Rovinari au fost validate. Sindicaliștii din cadrul SMER s-au întâlnit astăzi pentru a pune la punct mai multe aspecte. Sindicatul aree deja peste 3.800 de membri, iar numărul celor care se alătură formațiunii este în continuă creștere.

Șefii de departamente au fost validați în cadrul conferinței SMER de astăzi de la Rovinari. Sindicaliștii prezenți în sală au votat validarea șefilor aleși în urmă cu o săptămână. Ion Rușeț, prim-vicepreședintele Federației ,,Univers“ a condus ședința de validare a șefilor de departamente. Rușeț a declarat că totodată au fost validate și alegerile care au avut loc în urmă cu o săptămână.

Gabriel Căldărușe, președintele interimar al SMER a declarat că pe ordinea de zi a conferinței s-au aflat mai multe puncte fierbinți pentru sindicat.

Unul dintre șefii de departamente aleși este Gabriel Bălăceanu. Acesta a fost ales în fruntea Departamentului Rovinari și a declarat că vor încerca să recâștige încrederea salariaților pentru tot ceea ce înseamnă zonă sindicală.

Gabriel Bălăceanu a mai declarat că minerii care nu au aderat la niciun sindicat vor fi atrași în Sindicatul ,,Mine-Energie“ .