Val de agresiuni! Femei bătute de soți sau concubini, poliția a intervenit

autor: Costin Soare // 22 02 2021 // 217 Vizualizari

 

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați de către o tânără, de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său. La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care a stabilit faptul că, în noaptea de 19/20 februarie a.c., un bărbat, de 27 de ani, din comuna Bălești, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi exercitat acte de violență împotriva concubinei sale.  În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de tânăr, pe o perioadă de 5 zile.

Și la Târguy Cărbunești o tânără din Timișoara a sunat să ceară ajutorul poliției cu privire la faptul că mama sa, de 49 de ani,  din comuna Săulești, a fost agresată de către concubinul său. La fața locului anchetatprii au stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Săulești, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat amenințări cu acte de violență asupra concubinei sale. Ordin provizoriu de protecție a fost emis și în acest caz.

La scurt timp telefonul a sunat din nou la 112 de la o femeie, de 39 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său. Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul unor discuții contradictorii și a geloziei, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.Un nou dosar penal și iarăși ordin de protecție pe o perioadă de 5 zile. Ieri, și o femeie de 48 de ani, din comuna Câlnic, a sunat disperata cerând ajutor cu privire la faptul a avut un conflict spontan cu soțul său  de 45 de ani.