TV Sud, cel mai aproape de adevăr

autor: // 31 05 2013 // 2.890 Vizualizari

TV Sud s-a aflat cel mai aproape de adevăr în privința protestului organizat de Federația Națională Mine Energie, condusă de Marin Condescu. Prefectura Gorj a prezentat numărul oficial de participanți la manifestare. 1200 de oameni au fost prezenţi la mitingul lui Condescu. Cifra prezentată de TV Sud a fost de 1500. Și principalele emisiuni al serii, în care au fost dezbătute problemele din minerit și energie, au avut audiențe maxime, cu peste 500 de mesaje primite din partea telespectatorilor.

Prefectura Gorj a prezentat astăzi cifra oficială de participanți la mitingul lui Marin Condescu din Piața Prefecturii. 1200 de oameni au fost prezenți în Piața Prefecturii.

Cele două emisiuni în care au fost dezbătute probleme din minerit și energie, dar și protestul organizat de FNME, au avut audiențe dintre cele mai mari. Peste 500 de mesaje au fost trimise de telespectatori invitaților, care au fost din ambele tabere: de la sindicate, dar și de la administrație. La emisiunea Întrebarile Zilei, invitat a fost Cristi Fluierătoru și jurnalistul Alin Șipanu, iar la talk-show-ul «Ora Adevarului», invitații au fost: senatorul Tudor Barbu, Constantin Mitrescu, vicepreședinte FNME, și Laurențiu Ciurel, manager CEO.

 

Reporter: Alin Ion