Tupeu: Mihai Dafinescu a cerut să fie ELIBERAT! Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 i-au prelungit însă ARESTUL PREVENTIV!

autor: Iulia Blondea // 15 09 2020 // 481 Vizualizari

Tupeu incredibil al beizadelei judecătoarei din Novaci! Mihai Dafinescu a cerut să fie cercetat în libertate, mai exact în arest la domiciliu. Tânărul a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 București, iar aceștia au decis să îi respingă cererea lui Dafinescu. Mai mult, judecătorii au admis propunerea procurorilor de la Parchetul General, aceea de a prelungi măsura arestării preventive. Astfel, Mihai Dafinescu va rămâne în arest până cel puțin la data de 19 Octombrie.

”Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art.234 şi urm. C.pr.pen., admite propunerea de prelungire a duratei arestării preventive privind pe inculpatul Dafinescu Mihai, propunere formulată de Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casatie si Justitie în d.u.p. nr.147/P/2020. Prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatului Dafinescu Mihai pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 20.09.2020 până la data de 19.10.2020, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, ca nefondată. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12.09.2020, ora 13:55.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  12.09.2020”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorul 5 București.

Mihai Dafinescu a contestat această decizie.

Mihai Dafinescu este cercetat într-un dosar penal în care i se aduc mai multe acuzații, dosarul fiind preluat de Parchetul General. Fiul judecătoarei din Novaci s-a urcat băut la volan, a lovit mortal o femeie, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului și s-a predat a doua zi la poliție.