Tatăl unui candidat PP-DD, acuzat de distrugere

autor: tv sud // 30 11 2012 // 3.823 Vizualizari

Tatăl candidatei PP-DD la Camera Deputaţilor, Niculina Mocioi, este audiat în acest moment de procurorii gorjeni, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de distrugere. Bărbatul de 65 de ani este suspectat că i-a vandalizat maşina jurnalistei Gabriela Mladin, pentru că aceasta ar fi criticat-o pe fiica sa într-o emisiune TV. Târgujianul va fi cercetat în libertate, însă, dacă va fi găsit vinovat de judecători, riscă să stea până la trei ani după gratii.

Bărbatul acuzat că i-a vandalizat autoturismul jurnalistei Gabriela Mladin nu a recunoscut această faptă.

Poliţiştii l-au audiat ore în şir pe suspect, iar în această seară l-au prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

A fost luată în calcul de la început o răzbunare cu iz politic, întrucât jurnalista Gabriela Mladin moderase recent o emisiune TV în care a discutat despre gestul candidatei PP DD, care a depus plângere împotriva unor tineri din partid, pentru şantaj.

Fapta a fost comisă la începutul săptămânii, când jurnalistei Gabriela Mladin i-a fost vandalizată maşina parcată în zona Debarcader. Aceasta a găsit cauciucurile tăiate şi vopsea pe maşină.