Targujienii si au pierdut rabdarea

autor: Marinel // 24 02 2021 // 97 Vizualizari

Târgujienii care stau în zona depozitului ecologic din municipiu spun că și-au pierdut răbdarea și amenință că vor merge în instanță. Oamenii sunt disperați, nu mai suportă mirosul îngrozitor care provine de la groapa de gunoi și susțin că vor încerca să rezolve problema în instanță. și asta pentru că instituțiile își pasează vina de la una la alta și nimeni nu ia măsuri care să rezolve problema mirosului insuportabil care ajunge, în unele zile, până în centrul municipiului Târgu Jiu.

Marinela Strâmbulescu, activist de mediu, susține că cetățenii care locuiesc în apropierea gropii de gunoi și-au pierdut răbdarea și consideră că este o bătaie de joc ceea ce se întâmplă.
Marinela Strâmbulescu susține că celula doi a depozitului ecologic s-a umplut foarte repede, iar gunoiul nu a fost depozitat conform standardelor.
Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că a inițiat un proiect de hotărâre prin care interzice aducerea gunoaielor din alte județe la depozitul ecologic din Târgu Jiu.