Targujienii ar putea fi chemati, din nou, la vot

autor: Marinel // 25 02 2021 // 129 Vizualizari

Cetățenii din municipiul Târgu Jiu ar putea fi chemați, din nou, la urne! Primarul Marcel Romanescu susține că ia în calcul varianta de a organiza un referendum pentru desființarea Poliției Locale. Edilul a declarat că cetățenii sunt cei care trebuie să decidă dacă se justifică existanța Poliției Locale. Romanescu susține că prin desființarea entității ar putea economisi sume colosale la buget, care ar putea fi folosite pentru alte investiții. Primarul municipiului susține că va organiza referendumul în cazul în care i se vor pune piedici în aplicarea noii organigrame.
Romanescu susține că cetățenii nu sunt mulțumiți de activitatea Poliției Locale și că ia în calcul varianta organizării unui referendum.
Primarul municipiului Târgu Jiu a mai declarat că va organiza referendumul în cazul în care i se vor pune piedici în aplicarea noii organigrame.
Noua organigramă prevede renunțarea la opt posturi de conducere în Poliția Locală, fapt care a creat nemulțumiri. Liderul de sindicat al polițiștilor locali susține că va ataca noua organigramă în instanță pentru că prin aplicarea ei 39 de polițiști locali vor pierde statutul de funcționar public și câte 300 de lei din norma de hrană.