Târgu-Jiu | ȘOCANT | Femeie spanzurată și o bătrână mumificată

autor: victor popescu // 12 08 2019 // 2.710 Vizualizari

Update: Ipoteze in acest caz ar fi: cadavrul mumifiat al batranei ar fi fost tinut mai bine de 2 ani pentru ca rudele acesteia, posibil chiar de nepoata gasita spanzurata, sa incaseze in continuare pensia si pentru a nu da socoteala lipsei unei anumite sume de bani stranse de a lungul timpului de batrana.

In spatiul public se mai vehiculeaza si ca nepoata batranei, femeia gasita spanzurata, ar fi fost intrebata deseori despre aspecte legate de niste bunuri ale batranei.

O femeie a sunat la numărul unic de urgență 112 sesizând faptul că la apartamentul unei vecine, din blocul Lido, nu mai răspunde nimeni.
La fata locului s au deplasat polițiști și lucrători ISU care au dislocat usa si au identificat cadavrul unei femei de 42 de ani, din Tg Jiu, spânzurată cu o curea de suportul perdelei și cadavrul mumificat al unei femei, de 90 de ani, bunica persoanei spânzurate.
Ambele cadavre au fost transportate la SML pt efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor deceselor.
În cauză a fost întocmit dosar penal pt ucidere din culpa, efectuandu-se cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Tg Jiu