Talharita in plina strada

autor: tv sud // 13 02 2020 // 93 Vizualizari

Tânără de 19 ani, tâlhărită în plină stradă! S-a întâmplat în Vâlcea, acolo unde un bărbat de 54 de ani i-a cerut telefonul mobil tinerei, aceasta a refuzat, iar atunci individul a luat-o la bătaie. Tânăra a mers la poliție, iar agresorul a fost prins la scurt timp și reținut pentru 24 de ore. El este acum acuzat de tâlhărie calificată.

O tânără de 19 ani, din Frâncești, s-a prezentat la sediul Poliției din Râmnicu Vâlcea pentru a reclama faptul că a fost victima unei tentative de tâlhărie. Un necunoscut de pe stradă i-a cerut telefonul mobil și, când a refuzat să i-l dea, a pălmuit-o și apoi a lovit-o cu pumnul în stomac. Fata a mers la poliție, iar individul a fost găsit rapid.

„În noaptea de 08 februarie, la sediul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea s-a prezentat o tânără de 19 ani, din Frânceşti, care le-a relatat poliţiştilor că un bărbat a agresat-o şi a încercat să-i sustragă telefonul mobil. În fapt, tânăra în timp ce se deplasa pe strada Ferdinand ar fi fost abordată de un bărbat care i-a cerut să-i dea telefonul mobil, iar în momentul în care aceasta a refuzat, bărbatul ar fi lovit-o. Tânăra a reuşit să fugă, aceasta mergând direct la sediul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea”, a declarat printre altele purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Bărbatul a fost reținut și va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.