Sute de amenzi pe șosele! Viteză RECORD pe ruta Rovinari-Turceni!

autor: Iulia Blondea // 12 08 2019 // 1.029 Vizualizari

“În acest weekend, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În trafic au fost prezente autospeciale dotate cu aparate video-radar și un pistol radar din dotarea poliției rutiere, iar cu ocazia controalelor au fost aplicate 351 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, în valoare de peste 23.000 lei.

Din totalul sancțiunilor, 184 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, pe un anumit tronson de drum.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 54 de permise de conducere, toate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Vineri, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj a fost depistat de polițiștii rutieri și înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autovehicul, din direcția Rovinari către Turceni, cu 241 km/h.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 lei, în baza Hotărârii Guvernului nr.1391/2006, fiindu-i, totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.”, a transmis IPJ Gorj.