Solicitarea clubului Pandurii

autor: tv sud // 31 05 2017 // 1.981 Vizualizari

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a transmis azi către Liga Profesionistă de Fotbal o solicitare de respectare a imparţialităţii din partea LPF şi ISB care au anunţat azi programarea meciurilor din ultima etapă din playout. Conform acestei programări anunţate de LPF, meciurile care pot influenţa lupta pentru evitarea retrogradării în acest sezon au fost programate pentru duminică 4 iunie, cu începere de la ora 21:00, urmând ca meciul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna să se joace la Pitești, pe stadionul Nicolae Dobrin, deoarece echipa din Voluntari nu dispune de nocturnă pe propriul teren. De la aceiaşi oră ar urma să se dispute şi meciurile Gaz Metan Mediaș – Poli Timișoara şi FC Botoșani – Pandurii Târgu Jiu.
Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu nu este de acord cu programarea anunţată şi a cerut azi oficial LPF respectarea R.O.A.F., art.11 al.4, şi programarea meciurilor care pot influența lupta pentru evitarea retrogradării din etapa a XIV-a a play-out-ului Ligii I de la ora 18:00, pentru a asigura şanse egale tuturor cluburilor implicate în evitarea retrogradării.
„Solicităm acest lucru deoarece considerăm că trebuie să asigurați tuturor cluburilor implicate în lupta pentru evitarea retrogradării condiții egale și să dovediți imparțialitatea în acest sfârșit de sezon. Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu vă solicită programarea jocurilor de la această oră , pentru ca partida dintre Voluntari și Concordia Chiajna să se dispute la Voluntari și nu la Pitești, pe teren neutru, L.P.F. favorizând gruparea din Chiajna prin aceasta programare. Clubul nostru va evolua la Botoșani pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, Poli Timișoara la Mediaș, așa încât considerăm normal, moral și imparțial ca partida dintre Voluntari și Concordia Chiajna să se joace pe terenul de la Voluntari. Înțelegem interesul televiziunilor pentru propria audiență, dar și acestea trebuie să înteleagă O SINGURĂ DATA ÎN CAMPIONAT ȘI ANUME ÎN ULTIMA ETAPĂ , că trebuie să primeze interesul cluburilor și toate trebuie să beneficieze de același tratament. Ne dorim ca deținătorii drepturilor TV să nu intervină în acesta luptă pentru supraviețuire, care trebuie dusă doar pe plan sportiv și numai pe terenul de joc. În calitate de organizator al competiției vă solicităm să impuneți punctul de vedere al membrilor asociați pe care îi reprezentați și cărora trebuie să le acordați șanse egale în ultima etapă de campionat. Vă solicităm ca meciurile F.C. Botoșani- C.S. Pandurii Lignitul Tg- Jiu , Gaz Metan Mediaș – Poli Timișoara și F.C. Voluntari – Concordia Chiajna să se dispute duminica 4 iunie 2017 de la ora 18:00, așa cum este prevăzut în ROAF, art.11 al. 4, pe stadioanele din Botoșani, Mediaș și Voluntari. Dorim imparțialitate din partea LPF și a deținătorilor drepturilor TV. Toate cluburile trebuie să aibă șanse egale în ultima etapă”, se arată în solicitarea transmisă azi de conducerea clubului Pandurii către LPF.
CS PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU