Șoferi beți, prinși la volan

autor: Iulia Blondea // 03 08 2020 // 177 Vizualizari

“La data de 1 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665, având o concentrație de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

La data de 31 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat în trafic, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii, din localitate, având permisul de conducere anulat și o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului și care nu are dreptul de a conduce valabil.

La data de 31 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au identificat în trafic, pe DJ 675, un autovehicul condus de un bărbat, de 75 de ani, din localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

La data de 1 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe D.C. 21 Bengești Ciocadia, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

La data de 2 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, având o concentrație de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului.“, a transmis IPJ Gorj.