Șoferi beți criță, prinși la volan

autor: Iulia Blondea // 18 01 2021 // 222 Vizualizari

”La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 39 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii, din comuna Săcelu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Rasova, județul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Poienari, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,55 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.”, a transmis IPJ Gorj.