Șofer fugar, prins de polițiști

autor: Iulia Blondea // 21 05 2020 // 138 Vizualizari

“La data 21 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au identificat în trafic pe DE Țânțăreni, un autoturism, care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, iar conducătorul acestuia nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor.

S-a procedat de îndată la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat de către polițiști pe un drum forestier din comuna Tânțăreni, iar  în urma verificărilor, în liziera pădurii, au fost identificați doi tineri, de 18 și 19 ani, din comuna Țânțăreni.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul de 19 ani, care nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul, acesta nefiind înmatriculat în circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană care nu posedă  permis de conducere.“, a transmis IPJ Gorj.