Și-a bătut concubina, i-a incendiat hainele și i-a distrus femeii mai multe bunuri

autor: Iulia Blondea // 14 09 2020 // 70 Vizualizari

”La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 51 de ani, din comuna Stănești, despre faptul că a fost agresată fizic de concubinul său.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Secției 1 Poliție Rurală care a stabilit faptul că apelanta ar fi fost agresată de concubinul său de 49 de ani,  din orașul Călan, județul Hunedoara care, de asemenea, i-a distrus mai multe electrocasnice (mașină de spălat, aragaz, frigider), două telefoane mobile și o parte din pridvorul casei și i-ar fi incendiat mai multe articole vestimentare, fiindu-i creat un prejudiciu în curs de estimare.

Persoana vătămată nu a solicitat ambulanța pentru acordarea primului ajutor și a formulat plângere, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență domestică și distrugere.

De asemenea, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, dar femeia nu a solicitat  emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului.”, a transmis IPJ Gorj.