Sentință după șpaga în aur

autor: tv sud // 27 02 2015 // 2.823 Vizualizari

Sentință pentru bărbatul care a încercat să-l mituiască pe șeful Poliției Țânțăreni. Magistrații din Bănie au anunțat pedeapsa, pe care acesta o merită după ce inculpatul a vrut să-și scape fiul de dosar penal plătindu-i libertatea cu o monedă de aur. Chiar dacă a fost sincer și a recunoscut fapta, judecătorii au decis să facă pușcărie pentru dare de mită.

Mihai Toma, din localitatea Coțofenii din Față, a ajuns în arestul Poliției Gorj, pe 11 octombrie, sub acuzaţia de dare de mită. Procurorii au stabilit că bărbatul de 53 de ani i-ar fi oferit șefului de post din Țânțăreni o monedă de aur pentru o soluţie favorabilă într-un dosar penal, în care fiul său este cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Şeful de post,Tudor Bocai, i-a anunţat imediat pe superiorii săi. Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Craiova au anunțat sentința definitivă. Instanța din Bănie i-a respins apelul, urmând ca el să execute peste un an de închisoare.

Bărbatul a executat deja patru luni din pedeapsă. Fiul său, pentru care a comis fapta, este cercetat în continuare de polițiști pentru conducerea unei mașini sub influența băuturilor alcoolice.