Sef din DSP, mort din cauza noului coronavirus

autor: Marinel // 08 03 2021 // 121 Vizualizari

Tragedie care a îndoliat o întreagă comunitate! Un șef din cadrul DSP Gorj a murit în timp ce era transferat de la Târgu Jiu, la un spital din Capitală. La un moment dat, pe drum, aparatul de oxigen de pe Ambulanță s-a defectat, iar Adrian Dobrin a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Râmnicu Vâlcea. Acolo, șeful DSP Gorj, Adrian Dobrin a intrat in stop cardiorespirator, iar medicii nu au reușit să îl resusciteze. Mai multe instituții au declanșat anchete după moartea bărbatului, iar vizat de aceste anchete este SJA Gorj, dar și echipajul care îl transporta pe bărbat la București.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj confirmă că instalația de exigen de pe Ambulanța care îl transporta pe Adrian Dobrin la București s-a defectat.
Constantin Mitroi susține însă că decesul nu a survenit din cauza acestei defecțiuni.
Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, a transmis că va trimite Corpul de Control la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj pentru a face verificări cu privire la decesul șefului din cadrul DSP Gorj.
Și IPJ Gorj face verificări în acest caz.
Fiica bărbatului este șocată de moartea subită a tatălui său și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
Și soția bărbatului a postat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare.
Adrian Dobrin avea 48 de ani și potrivit colegilor săi nu suferea de alte boli. Alte trei subalterne ale lui Dobrin se află în stare gravă la spital din cauza noului