Sectorul de lactate din piata din Targu Jiu, inchis

autor: Gabriel Alin Spineanu // 19 05 2020 // 356 Vizualizari

Sectorul de lactate din Piața 9 Mai a fost închis pentru câteva zile pentru dezinfecție. Totul după ce un crescător de ovine și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19. Bărbatul în vârstă de 71 de ani a decedat la spitalul suport din Târgu Cărbunești, iar soția sa care mergea zilnic cu produse lactate la piață, a fost depistată ulterior și ea cu coronavirus.

Sectorul de lactate din Piața 9 Mai a fost închis de către Direcția de Sănătate Publică Gorj. Soția crescătorului de ovine a mers zilnic la piață cu brânzeturi,iar acum este internata in spital dupa ce a fost depistata cu covid-19.
Dezinfecție a fost făcută și în sectorul de lactate de la Piața Mare.
De asemenea, ceilalți comercianți de produse lactate au intrat în autoizolare la domiciliu. Femeia este din localitatea Baia de Fier și venea să își vândă produsele în Piața 9 Mai. Soțul femeii a decedat duminica trecută în spitalul suport din Târgu Cărbunești. Bărbatul avea vârsta de 71 de ani și suferea de hipertensiune arterială. Acesta a suferit un stop cardio respirator. Și soția sa a ajuns la spitalul din Târgul Cărbunești, acolo unde se tratează doar pacienții infectați cu coronavirus. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.