Se joacă încă trei etape

autor: tv sud // 30 11 2012 // 6.012 Vizualizari

Pandurii ar fi vrut ca meciul cu Ceahlăul, din etapa a treia a returului, să se dispute la anul, dar Liga Profesionistă de Fotbal l-a programat deja pentru 15 decembrie. Doar vremea va decide până la urmă când se ia vacanță în Liga 1.

Cluburile din Liga 1 au făcut demersuri la LPF ca în acest an să se joace doar două etape din retur. Nu au fost luate în calcul, Liga lui Mitică oferind publicității și programul etapei a 20-a. Ceahlăul – Pandurii are loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18:00, și este în direct la Digi Sport. După un sezon solicitant, cu jocuri atât la Pandurii cât și la națională, Alexandru Maxim abia așteaptă să ia vacanță. Internaționalul gorjean va ajunge oricum la Piatra Neamț, fiind de loc de sub Pietricica.

Taxat de Grigoraș după meciul de la Giurgiu, Maxim și-a asumat criticile tehnicianului.

Alexandru Maxim este cel mai bun marcator al pandurilor în turul campionatului, cu 5 goluri, la egalitate cu Răduț. O prezență constantă la naționala României, Max are și două goluri sub tricolor, cu Andorra și Belgia.

Evoluțiile bune de la Pandurii și de la națională au atras interesul Stelei, dar și a unor formații din afara țării. Subiectul Steaua este, însă închis, cel puțin până la vară, pentru Maxim.

Pandurii Târgu Jiu mai are de disputat trei jocuri până la finalul anului, cu “U” Cluj, în deplasare, Gaz Metan Mediaș, acasă și Ceahlăul, în deplasare.