Scandal și bătaie într-un târg de animale. Cinci bărbați, reținuți de polițiști!

autor: Iulia Blondea // 23 07 2019 // 198 Vizualizari

“La data de 22 iulie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani, din comuna Drăgotești, respectiv Negomir, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Între aceștia, în timp ce se aflau în incinta târgului de animale din comuna Drăgotești, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor neînțelegeri privind vânzarea de cabaline.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că doi bărbați, de 28 și 56 de ani, din comuna Drăgotești și alți trei bărbați, de 21, 29 și 41 de ani, din comuna Negomir și municipiul Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență unul împotriva celuilalt, fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca polițiștii să-i prezinte pe cei cinci, cu propuneri corespunzătoare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.” , a transmis IPJ Gorj.