Scandal cu săbii într-o pădure din Gorj! Mărul discordiei: TRUFELE!

autor: Iulia Blondea // 09 10 2019 // 1.258 Vizualizari

“La data de 9 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, de 50 de ani, mun. Deva, jud. Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengești Ciocadia, unde desfășura activități de colectare a ciupercilor (trufe), împreună cu fiul său, de 24 de ani și un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren.
În urma altercației tânărul, de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acesteia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Polițiștii au identificat doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, care vor fi conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.
În activitățile de căutare și cercetare sunt angrenați poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Acţiuni Speciale şi Poliţiei Orașului Novaci.”, a transmis IPJ Gorj.