Sarbatoarea tuturor romanilor

autor: tv sud // 02 12 2019 // 111 Vizualizari

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu fast, ieri, la Târgu-Jiu. Cel mai aşteptat moment a fost acela al defilării, mii de oameni umrărind cu interes manifestarea. Ca o noutate, politicienii nu au mai luat cuvântul ca în anii trecuţi, iar singurul mesaj rostit de prefectul judeţului, a fost acela al primului ministru. Manifestarea a fost transmisă în direct şi în exclusivitate pe postul de televiziune Tv Sud.

În acest an, defilarea de Ziua Naţională a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncuşi pe sectorul cuprins între Sala Sporturiolr şi Piaţa Mare. Astfel , toată lumea a putut urări manifestarea de pe cele două trotuare al bulevardului sau de pe esplanda noului stadion. Totul a început cu o scurtă slujbă religioasă, urmată de mesajul primului ministru rostit de prefectul de Gorj.

Cel mai aşteptat moment a fost acela al defilării gărzii de onoare dar şi a autospecialelor din dotarea armatei, poliţei, pompierilor, salvamontiştilor şi a poliţiei locale.
Totul s-a încheiat cu un microrecital al artiştilor de la Doina Gorjului. Manifestarea a fost transmisă în direct de postul nostru de televiziune, TV Sud.