Sa vina Colindatorii

autor: tv sud // 04 12 2019 // 170 Vizualizari

Primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj sunt gata să primească colindătorii. Înscrierile sunt în toi, iar Moş Cărciun împachetează de zor la cadouri. 7000 de copii sunt aşteptaţi de către primarul Marcel Romanescu în timp ce, Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj este gata să întâmpine 3000 de colindători.

Doar în prima zi de la startul înscrierilor, 3500 de colindători se aflau deja pe listele deschise de primărie la Centrul Naţional de Informare Turistică. Astăzi, în cea de-a treia zi pe liste se aflau 6300 de copii, pentru alţi doritori rămânând disponibile 700 de locuri ce ar trebui să fie gata mâine. Cei care îl vor colinda pe primarul oraşului în perioada 17-19 decembrie, vor primi în dar dulciuri, dicţionare şi cărţi.

Şi la Consiliul Judeţean Gorj pregătirile sunt în toi. Sunt aşteptaţi 3000 de colindători. Dacă la primăria Tg-Jiu se pot înscrie colindători doar din oraş, la Consiliul Judeţean pot veni colindători şi din alte localităţi ale judeţului.

În data de 19 decembrie, în Piaţa Prefecturii va avea loc Alaiul Obiceiurilor de Iarnă, fiind aşteptaţi 300 de colindători.