S-a ales cu ordin de protecție, după ce și-a bătut soția

autor: Alina Dodenciu // 22 05 2020 // 132 Vizualizari

”La data de 21 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de către o femeie, de 32 de ani,  din comuna Turburea, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către soțul său, de 43 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în urma unor neînțelegeri în familie,  femeia s-ar fi mutat împreună cu fiica minoră la locuința părintească din aceeași localitate, iar soțul său a rămas să locuiască la adresa de domiciliu.

În cursul zilei de ieri, bărbatul s-a prezentat la locuința soției sale și fără acceptul acesteia, a pătruns în curte, unde, ar fi spart mai multe geamuri de la locuință și ar fi amenințat că va distruge și bunuri din locuință.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordinului de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat”, a transmis IPJ Gorj.