Rotaru, bolnav închipuit. Romanescu se face că plouă

autor: tv sud // 09 11 2018 // 187 Vizualizari

Marian Rotaru nu  a mai fost la serviciu din data de 29.10.2018. Chiar dacă în acte este bolnav, Rotaru se ocupă, zilnic, de afacerile familiei. Nu doar afacerile îl preocpuă pe Marian Rotaru în timpul în care acesta ar trebui să stea și să se refacă.

Zilele trecute directorul DPP a fost surprins în timp ce îl vizita pe primarul municipiului ,Marcel Romanescu, chiar în biroul din Primărie. Edilul încă îi ține partea protagonistului scandalului”Pedichiura”, deși acesta trebuia să fie de mult demis.

Reporterii ziarului Gorj Domino l-au surprins pe Rotaru pe picior greșit.

DOVEZI pentru Spital și Poliție! E clar: Rotaru e NESĂNĂTOS! Directorul de la Patrimoniu este în concediu medical, dar se ocupă de afacerile familiei

Marian Rotaru a fost implicat în scandalul ”Pedichiura” după ce în spațiul public a apărut o fotografie în care directorului DPP i se făcea pedichiura chiar în birou.  Mai mult, după apariția aceste fotografii, Rotari i-a terorozat pe angajații pe care îi are în subordine până i-a băgat în spital. Până acum primarul Marcel Romanescu nu i-a dat directorului decât o mustrare scrisă, iar toate declarațiile publice ale edilului nu aduc în discuție demiterea aestuia.