Romanescu, răspuns halucinant dat unui viceprimar

autor: Manuela Novaceanu // 12 07 2019 // 473 Vizualizari

Războiul dintre primarul Marcel Romanescu și cei doi viceprimari a atins cote de neimaginat. Adrian Tudor, viceprimar pe probleme de cultură, va face, în perioada următoare, o deplasare în China, unde va participa la un for internațional pe turism. Acesta îl acuză pe primarul Romanescu de faptul că nu i-a permis să plece decât dacă își ia concediu de odihnă.
Pe de altă parte, răspunsul dat de Romanescu întrece orice limită. ”Eu apreciez această relație de colaborare între partidele comuniste din cele două țări. Sper să nu fie niciun fel de legătură cu faptul că anul trecut doi chinezi au participat la tabăra de sculptură de la Târgu JIu, adică să nu fie vorba despre o reciprocitate. Dacă ași fi avut posibilitatea să îl întânesc în ultima lună pe domnul Tudor, că nu l-am găsit pe la seriviu, i-ași fi spus că ar fi foarte bine să trateze și problema câinilor din Târgu Jiu, mai ales că acolo se consumă carne de câine și poate din acest punct de vedere putea să discute cu autoritățile din China să facem și un export de câini”, a declarat Romanescu.
Poate primarul are dreptate, aceasta este singura soluție spre rezolvarea problemei câinilor comunitari, că alte variante pare că nu există la Târgu Jiu.