Romanescu, gest scandalos

autor: Gabriel Alin Spineanu // 14 09 2020 // 142 Vizualizari

Gest scandalos făcut de primarul în functie, Marcel Romaenscu. Edilul s-a folosit de însemnele statului pentru a participa la o cununie a prietenilor săi milionari din satul natal Rugi. Primarul nu a putut fi contactat și astfel nu știm cu certitudine dacă Romanescu a participat la o scenetă sau chiar a oficiat cununia respectivă cum reiese din imagini, lucru care ar fi în afara legii.

Imagini cu primarul Marcel Romanescu în care oficiază o cununie religioasă au apărut în mediul online. Lege însă nu îi permite să oficieze cununii în afara razei de competență a unității administrativ teritoriale pe care o conduce.
Primarul Marcel Romanescu nu a răspuns la telefon și nici nu a fost de găsit la birou. Astfel, nu se știe cu certitudine dacă edilul a oficiat căsătoria încălcând astfel legea sau a participat la o filmare, gest scandalos având în vedere că folosește însemne statului și calitatea de primar în Târgu Jiu.
Marcel Romanescu poate contacta redacția TV SUD să ofere în orice moment pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest subiect.