Revolta intr-o comuna din Dolj

autor: tv sud // 02 12 2019 // 115 Vizualizari

Locuitorii din comuna Coțofenii din Față au trimis către Gazeta de Sud poze în care arată cum un cal a fost aproape înghițit de nămol. Incidentul a avut loc chiar pe o alee centrală. Animalul rămas înțepenit era legat la căruță și era însoțit de stăpân.

”Un vecin a ieșit cu căruța cu calul că avea și el treabă și i-a rămas animalul înțepenit în nămol. Și asta pentru că în comună este dezastru, creat de modul în care se lucrează pentru a introduce canalizarea. Au venit 15 oameni și au tras de animal. Așa rămânem și cu mașinile și cu utilajele. Aceste locuri periculoase ar trebui semnalizate, dar nimeni de la firma care lucrează sau din administrație nu are nici o treabă. Am ajuns să ne rugăm să fie soare sau să vină înghețul ca să scăpăm de nămol. Nu este normal. Nu se lucrează nicăieri în halul acesta”, a spus unul dintre localnici pentru cotidianul local Gazeta de Sud.

Oamenii au fost chiar în urmă cu o săptămână la primar să îi reproșeze că în urma lucrărilor, dumurile din comună sunt impracticabile. Ei spun că au făcut reclamații și la Inspectoratul de Stat în Construcții și că așteaptă un răspuns în privința modului în care se desfășoară lucrările din comună.