Revelion în mijlocul satului

autor: tv sud // 30 12 2014 // 1.726 Vizualizari

Muzică și voie bună. De asta vor avea parte localnicii din mai multe comune ale județului Gorj. Primarii au de gând să petreacă o noapte de pomină alături de sătenii pe care îi vor servi cu vin fiert sau șampanie la trecerea dintre ani. La Roșia de Amaradia,de exemplu, nu va lipsi berbecuțul la proțap, iar la miezul nopții se va încinge hora pe terenul de fotbal din localitate.

Primarii din comunele gorjenești au de gând să petreacă un Revelion de neuitat. Au pregătit numeroase surprize pentru localnici, iar la miezul nopții, după ce vor ciocni un pahar de șampanie, vor încinge hora în mijlocul satului.

La Roșia de Amaradia, terenul de sport va deveni scenă pentru sătenii care vor participa la petrecerea organizată de primar. Edilul a tocmit o formație de muzică populară care să le cânte localnicilor, iar după focul de artificii de la miezul nopții, toți se vor înfrupta din berbecul rumenit la proțap și tocanul de oaie care va fi pregătit pregătit lângă focul de tabără.

În alte comune din județ, unde bugetul nu permite organizarea unui foc de artificii, primarul va păși în noul an la biserică alături de enoriași.

Pe 1 ianuarie, edilii se vor continua petrecerea în familie.