Reținut pentru furt

autor: Iulia Blondea // 13 05 2019 // 257 Vizualizari

“La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, la locuința unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Plopșoru, bănuit de faptul că în noaptea de 20/21 aprilie a.c., ar fi sustras din curtea unui bărbat, de 37 de ani, din oraşul Ţicleni, un motociclu (ATV).

Cu ocazia efectuării percheziției, la domiciliul celui în cauză, a fost identificat ATV-ul sustras, în valoare de 22.000 lei, care a fost restituit de către polițiști, părții vătămate.

Având în vedere aceste aspecte, față de tânărul de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, s-a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

La data de 12 mai a.c., acesta a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, fiind luată, față de tânăr, măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.”, a transmis IPJ Gorj.