Reținut după ce și-a terorizat concubina

autor: Iulia Blondea // 15 07 2019 // 196 Vizualizari

“La data de 14 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 61 de ani, din comuna Drăgoteşti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor prevăzute și dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

 

În ziua respectivă, acesta, pe fondul consumului de alcool, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență concubinei sale, de 63 de ani, din comuna Drăgoteşti, creându-i acesteia o stare de temere.

 

Întrucât bărbatul a continuat să-i adreseze concubinei sale, amenințări cu acte de violenţă şi în prezenţa lucrătorilor de poliție, s-a dispus emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, acesta fiind obligat să părăsească temporar domiciliul şi să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de aceasta.

 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

 

Ulterior emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi evacuării agresorului, femeia a solicitat, din nou, sprijinul poliţiștilor întrucât agresorul a încălcat ordinul de protecţie provizoriu, intrând în locuinţă, cu intenția de a exercita acte de violență asupra sa.”, a transmis IPJ Gorj.