Reținut că era băut la volan și fără permis

autor: tv sud // 15 04 2019 // 186 Vizualizari

“La data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița Năsăud, i-ar fi încredinţat autoturismul personal, unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, pentru a fi condus pe drumurile publice, cunoscând faptul că acesta din urmă a consumat băuturi alcoolice și are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui autoturism spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care are dreptul de a conduce anulat.

Polițiștii au continuat cercetările faţă de tânărul, de 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului și conducere fără permis, fiind reţinut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

La data de 15 aprilie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare.”, a transmis IPJ Gorj.