Reactie a PSD Targu Jiu

autor: Gabriel Alin Spineanu // 14 09 2020 // 121 Vizualizari

Reacție a Partidului Social Democrat Târgu Jiu în urma unui filmuleț postat în mediul online de către primarul liberal Marcel Romanescu. În imaginile devenite virale, edilul îi acuză pe Aurel Popescu și Ciprian Florescu că au încasat 48.000 de lei de la Pandurii. Social democrații au răspuns acuzațiilor.

Liderii PSD Tg-Jiu au reacționat după acuzațiile aduse de edilul Romanescu, care și-a asumat imagini video în care aduce acuzații la adresa celor doi.
” Ca urmare a informațiilor mincinoase asumate de primarul încă în funcție cu privire la sumele încasate de Aurel Popescu și de Ciprian Florescu, facem următoarele precizări: cei doi au încasat o mie de lei lunar timp de aproximativ 16 luni. Aceeași suma a fost încasată și de ceilalți membri CA. În momentul în care situația financiară a clubului a devenit precară, doar trei membri din CA au decis SĂ RENUNȚE la indemnizații: Ciprian Florescu, Aurel Popescu și Alexandru Picui, reprezentant SC ARTEGO. Membrii din consiliile de administrație din orice domeniu sunt plătiți conform legii. Inclusiv oamenii primarului, încă în funcție, primesc sume de bani pentru ședințele de la Transloc, de această dată vorbind despre BANI PUBLICI! Ciprian Florescu și Aurel Popescu susțin sportul, dovadă și premierea cu 10.000 de lei a sportivului Adrian Garcea. În cazul Pandurii, deciziile nu au aparținut celor doi. Primarul să explice, mai bine, de ce a refuzat ca “Pandurii” să NU fie scutită de plata chiriei la stadion, așa cum a propus viceprimarul Aurel Popescu și doar le-a amânat povara financiară din această perioadă dificilă”, a transmis Biroul de presă al PSD Târgu Jiu.
Primarul Marcel Romanescu nu a putut fi contactat de reporterii Tv Sud a comenta această situație.