Razie in pandemie

autor: Marinel Tudorescu // 20 11 2020 // 79 Vizualizari

Razie fulger în Olt. În doar două ore, polițiștii au descins la 140 de firme, au controlat alte zeci de camioane si mijloace de transport în comun și peste 300 de persoane. Oamenii legii au acționat în cele două municipii din județ, unde rata de infectare cu virusul Covid-19 este mai ridicată, dar și în comunele limitrofe municipiului Slatina, respectiv Brebeni, Găneasa și Curtișoara.
În doar două ore, cele 80 de efective angrenate în acțiune au legitimat aproximativ 300 de persoane, controlat peste 60 de autovehicule și verificat 140 de societăți comerciale. Totodată, au fost efectuate peste 30 de verificări cu privire la legalitatea transportului în comun de persoane.
Pentru o vizibilitate sporită, au fost folosite aproximativ 40 de autospeciale cu semnalele luminoase în funcțiune.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.500 de lei. Peste 50 de persoane care nu respectau măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2 au fost avertizate și li s-a pus în vedere ca, pe viitor, să poarte masca de protecție.