PSD Gorj: “Probabil Romanescu își dorește să ajungă în partidul aflat la guvernare!”

autor: Iulia Blondea // 15 05 2018 // 257 Vizualizari

“Partidul Social Democrat Gorj nu se află într-o campanie de recrutare a membrilor altor formațiuni politice.

Organizația municipală dispune de suficientă resursă umană din cadrul căreia să fie selectați candidații pentru alegerile din vara anului 2020.

Venirea primarului Marcel Romanescu în rândul PSD este un subiect creat artificial, plecat probabil de la dorința edilului de a veni către partidul aflat la guvernare.

Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu s-a întrunit, aseară, pentru a discuta mai multe aspecte ce țin de organizarea internă. Tot atunci, s-a stabilit că obiectivul principal al organizației este recâștigarea Primăriei Târgu Jiu.

În toamna acestui an se va realiza un sondaj de opinie, iar întreaga organizație va susține pe cel care se poziționează cel mai bine în viziunea electoratului.

Vrem să câștigăm Primăria Municipiului Târgu Jiu cu oameni din interiorul Partidului Social Democrat. Avem colegi pregătiți, colegi care știu ce înseamnă administrație, care știu cum să se comporte în relația cu cetățeanul.”, a declarat Aurel Popescu, președintele PSD Târgu Jiu.”, au transmis reprezentanții Partidului Social Democrat Gorj.