Protestatari mutați pe trotuar

autor: catalin udroiu // 30 09 2015 // 1.073 Vizualizari

Autorităţile din Mehedinţi au găsit o metodă pentru a împiedica protestele angajaților de la RAAN. Au şters trecerile de pietoni din faţa companiei! Sute de greviști și-au exprimat nemulțumirea zile la rând prin blocarea traficului între Motru și Dr.Tr Severin

Câţiva muncitori de la Drumuri Naţionale au acoperit cu vopsea neagră trecerea de pietoni din zonă. Este acea trecere de pietoni, unde angajaţii de la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare au protestat strigându-şi nemulţumirea faţă de faptul că nu şi-au primit salariile din luna mai, deşi începând cu data de 1 octombrie vor intra în şomaj. Traficul pe DN 67, care face legătura dintre Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, a fost blocat luni pentru câteva ore până când salariaţii au încetat protestul.

În tot acest timp șoferii blocați în trafic și-au pierdut răbdarea în încercarea de a trece de blocaj și s-au luat la ceartă cu jandarmii. Cei aproape 300 de muncitori de la Regia Autonomă pentru Activitatea Nucleară îşi cer drepturile salariale restante din luna mai.