Prinși beți, la volan. Șoferii s-au ales cu dosar penal!

autor: Iulia Blondea // 07 10 2019 // 178 Vizualizari

“La data de 5 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care se deplasa pe D.C. Motru Sec, ocazie cu care a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din comuna Padeș şi întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aer expirat.

La data de 5 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6B Crușeț, fără a poseda permis de conducere. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat o femeie, de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism proprietate personală, pe DN 67 D Arcani, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cele trei cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, respectiv care nu deține dreptul de a conduce.“, a transmis IPJ Gorj.