Prinși băuți la volan

autor: Manuela Novaceanu // 09 09 2019 // 269 Vizualizari

Cinci bărbați s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați de poliștii gorjeni la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice.
”La data de 6 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67C Novaci, din direcția Novaci – Rânca, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 7 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism DN67 D Licurici, având o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.