Potârcă vrea regiune pentru romi

autor: // 28 06 2013 // 2.447 Vizualizari

Obama de Meteor vrea regiune autonomă pentru romi! Afaceristul Ninel Potârcă, președintele Patronatului Oamenilor de Afaceri Romi, cere înființarea unei structuri teritoriale doar pentru romi. Omul de afaceri de etnie romă este revoltat după ce Curtea de Apel Craiova l-a condamnat, în urmă cu doar câteva zile, la o pedeapsă de șase ani de închisoare cu suspendare.

Ninel Potârcă, omul de afaceri de etnie romă care a candidat ca independent la președinția României, cere înființarea unei regiuni pentru romi. Acesta susține că romii sunt defavorizați de instanțele de judecată.

Ninel Potârcă are două propuneri pentru înființarea regiunii: ori romii pleacă din țară, ori țiganii din străinătate vin în România.

Afaceristul de etnie roma, Ninel Potarca, a fost condamnat de catre Curtea de Apel Craiova la o pedeapsă de șase ani de executare pentru evaziune fiscală. Sentința nu este definitivă și omul de afaceri a anuntat, deja, ca o va contesta. Inițial, in acelasi dosar, Tribunalul l-a pedepsit la trei ani și jumatate de închisoare.

 

Reporter: Alin Ion