Petrecere in pandemie

autor: Marinel Tudorescu // 04 12 2020 // 130 Vizualizari

Petrecere în plină pandemie de coronavirus cu zeci de persoane! Amfitrionul ar fi chiar primarul comunei Turcinești, Dumitru Modrea. Printre zecile de persoane, la petrecere, au participat și medicul de familie, dar și preotul din localitate. Primarul comunei Turcinește neagă însă că ar fi organizat vreo petrecere. Mai mult, spune că imaginile sunt… trucate. Polițiștii fac însă verificări după apariția imaginilor în spațiul public.
În imaginile apărute în mediul on-line se poate observa cum zeci de persoane, care nu au ținut cont de regulile impuse în pandemie, petrec. Nici vorbă de mască de protecție sau distanțare socială. Mai mult decât atât, oamenii și-au dat mâna și au încins hora. Cel care ar fi organizat cheful ar fi chiar primarul comunei Turcinești. La petrecere a fost invitat ți preotul, dar și medicul de familie din localitate.
Primarul comunei Turcinești a declarat pentru Tv Sud că nu el este cel care a organizat petrecerea. Mai mult decât atât, acesta spune că imaginile au fost trucate.
Inspectoratul Județean de Poliție Gorj face acum verificări în acest caz, petrecerile fiind interzise în această perioadă.