Permise suspendate și dosare penale pentru șoferii inconștienți

autor: Gabriel Alin Spineanu // 18 11 2019 // 1.954 Vizualizari

La data de 17 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Motru, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au depistat un bărbat, de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 16 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat, din comuna Bala, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 671 B Glogova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorii auto au fost transportați la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.